PregHello ÁSZF

Felhasználási feltételek

Köszönjük, hogy a PregHello ingyenesen letölthető mobilalkalmazást választottad terhességed végigkísérésére! Reméljük , hogy tetszeni fog és hasznosnak találod majd a benne lévő információkat és funkciókat.

Mielőtt használni kezdenéd az applikációt, légy szíves olvasd végig a “Felhasználási feltételek”, a “Szerzői jogok” és az “Adatvédelem” szekciókat, melyek egy megállapodás alapját képezik közted mint felhasználó és köztünk, mint fejlesztő és üzemeltető felek között. A “Felhasználási feltételek”, a “Szerzői jogok” és az “Adatvédelem” szekciók módosításának jogát fenntartjuk , melyeknek az utolsó és egyben aktuális verziója mindig rendelkezésre áll és olvasható a PregHello mobilalkalmazásban.

Szeretnénk felhívni a figyelmedet arra, hogy a PregHello mobilalklamazás nem helyettesíti a szakszerű orvosi ellátást és tanácsadást, továbbá nem képezheti szakmai tanácsok és ajánlások alapját. Minden terhesség és minden ember és magzat egyedi, a PregHello alkalmazás pedig csak általános információkkal szolgál. Minden esetben a Te felelősséged, hogy az applikációban olvasottakat hogyan értelmezed és hasznosítod. Az alkalmazás felhasználásából eredő esetleges károkért és hátrányokért a fejlesztő/üzemeltető semmilyen felelősséget nem vállal. Bármilyen kérdés és panasz esetén kérjük, hogy mindenképpen fordulj orvoshoz!

A PregHello mobilalkalmazás letöltése és használata teljesen ingyenes. A PregHello partnereinek hirdetéseire kattintva az applikáció átnavigál az adott partner oldalára, ahol a továbbiakban a partner felhasználási és adatvédelmi feltételei érvényesülnek.

A felhasználási feltételek elfogadásával egyidejűleg elfogadod azt is, hogy a közted és a Nordic Moose Kft. által üzemeltetett PregHello mobilapplikáció közötti kommunikációs eszköz az email. Továbbá azt, hogy a Nordic Moose Kft. a PregHello alkalmazás nevében a jövőben email formájában hírleveleket küldhet neked. A PregHello alkalmazás email címe: preghello@gmail.com

Szerzői jogok

Az alkalmazásban közzétett cikkek, fotók, egyéb szerzői művek és tartalmi elemek a PregHello alkalmazás és egyben a Nordic Moose Kft. Szellemi tulajdona. Ezek semmilyen módon nem használhatóak fel, így nem lehet azokat többszörözni, továbbértékesíteni, vagy azokkal kapcsolatban egyéb, kizárólag a szerzőt megillető vagyoni jogokat gyakorolni.

Adatvédelem

A PregHello elnevezésű mobilalkalmazás használata során megadott személyes jellegű adatok kizárólag az Te mobiltelefonodban tárolódnak, azokat az alkalmazás fejlesztője és üzemeltetője semmilyen módon nem tárolja.

Arra is szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy az alkalmazás mobiltelefonról történő törlésekor a felhasználói adatok is törlődnek. Az alkalmazás újbóli telepítésekor tehát a felhasználói adatok ismételt rögzítése szükséges.